top of page
Zoeken
  • info111285

IT GIET OAN! JEUGDELFSTEDENTOCHT 4 februari 2023


Zaterdag 4 februari wordt er weer een jeugdelfstedentocht georganiseerd op de Vechtse Banen.

De kinderen van Loosdrecht doen hier uiteraard ook aan mee.

De elfstedentocht wordt overdag gereden, vandaar eenmalig andere vertrektijden van de bus. Nl.

1e uur vertrek 9.00 uur / terug 12.30 uur

2e uur vertrek 11.45 uur / terug 15.45 uur

3e uur vertrek 14.45 uur / terug 18.30 uur

De kinderen krijgen onderweg koek en zopie. Maar geef ze uiteraard ook iets mee voor na de "barre" tocht.

De stempelkaart is tevens toegangsbewijs, als je met eigen vervoer naar de baan gaat, kom dan wel je stempelkaart even ophalen op het Lindeplein of zorg dat je bij aankomst van de bus bij de ijsbaan staat, anders kom je er niet in.


Voucher voor gratis toegang

Alle kinderen hebben afgelopen zaterdag een voucher gekregen. Kinderen die er niet waren en de kinderen van het 1e uur krijgen deze a.s. zaterdag.

Hierop mogen de kinderen gratis iemand meeenemen in hun eigen "uur" Dit kind moet wel (een beetje) kunnen schaatsen want ouders mogen alleen aanmoedigen. Wij zullen zorgen dat er extra ondersteuning is door de inzet van onze jeugd.

De vouchers kunnen pas ingeleverd worden bij de ijsbaan. Bij de kassa staat iemand van Loosdrecht (uiteraard in clubkleding). Hier kunt u de voucher omruilen voor een stempelkaart.

Kunt u niemand blij maken met de voucher, lever 'm dan weer in bij de coördinator, wellicht kunnen wij een ander kind ermee blij maken.

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Fotograaf

Zorg zaterdag a.s. dat je er bent. Onze fotograaf Guus Pauka is dan aanwezig om alle kinderen met hun schaatsleiders mooi op de foto te zetten! Tijdens de diploma uitreiking krijgen jullie allemaal d

SCHAATSEN SLIJPEN!

Het lijkt overbodig te vermelden, maar het is noodzakelijk is dat de schaatsen regelmatig geslepen worden. Met botte schaatsen hebben de kinderen geen grip en kunnen ze de oefeningen niet (goed) uitvo

Comments


bottom of page